T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / VAKFIKEBİR - Yalıköy Ortaokulu

Yavuz Selim BADUR - Okul Müdürü

Vakfıkebir´de doğdu. İlk ve Orta öğretimini Tonya ve Çarşıbaşı ilçelerinde tamamladıktan sonra yüksek öğretimini Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi İstatistik bölümünde tamamladı.

17 Eylül 1997 de Tunceli Pertek YİBO´ya sınıf öğretmeni olarak atandı. Burada 2 yıl görevini yaptıktan sonra Geyiksuyu YİBO ya oradan da Aktuluk YİBO ya atandı. Aynı okulda 2 yıl Müdür Yardımclığı görevini yürüttü.  2004 Temmuz´da Trabzon ili Çarşıbaşı ilçesine atandı. Yeniköy İlköğretim Okulunda 2 yıl görev yaptıktan sonra Kadıköy İlköğretim Okuluna atanarak burada 5 yıl Bilişim Teknolojileri Formatör öğretmeni olarak görev yaptı. Yine aynı okulda Müdür Yardımcılığı ve Müdürlük görevlerini de yürüttü.

Akabinde 2011 yılı yönetici sınavı sonucu ile Yomra İlçesi Maden İlköğretim okuluna müdür yardımcısı olarak atandı. Burada 4 yıl müdür yardımcılığı ve 1 yıl müdürlük görevini yürüttükten sonra görev süresi dolduğundan Yomra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü emrinde görevlendirilerek, Vilayetler Hizmetler Birliği Özel İş Uygulama Okulunda 1 yıl özel eğtim öğretmeni olarak çalıştı.

Sonrasında 2017 Temmuz ayında Müdürlük sınavı sonucu Yalıköy İlk/ Ortaokuluna 11 Eylül 2017 tarihinde atandı.

Halen okulumuzda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.