TRABZON / VAKFIKEBİR - Yalıköy Ortaokulu

Mrt

Adım Zeka İşim Oyun Projesi Mart Ayı etkinlikleri kapsamında ilçmiz Bilim Sanat merkezinde Ortaokullar arası Sumo (Abalone) yarışması düzenlendi.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale DenizZaferi'nin 109.yıldönümü münasebetiyle okulumuz bahçesinde program düzenlendi.

Mrt

Adım Zeka İşim Oyun Projesi Mart Ayı Yarışmaları kapsamında okul içi Abalone (Sumo) zeka oyunu turnuvası düzenlendi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u anma programı okulumuz bahçesinde gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz 7-A ve 7-B sınıfları Trabzon Ortahisarda bulunan Kanuni evi ve müzesini ziyaret etti.

Şbt

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan “Adım Zekâ İşim Oyun” projesi Şubat Ayı etkinlikleri kapsamında ilçemiz Bilim ve Sanat Merkezi’nde turnuva düzenlendi.

Şbt

3X3 Basketbol Turnuvasına Katıldık.

Şbt

Gezici Müze okulumuz bahçesine gelerek öğrenci velilerimizi ağırladı.

RESİMLER:

Ara

Deneme sınavları sonucunda sınıf seviyelerinde dereceye giren öğrencişlerimize başarı belgeleri verildi.

Ara

Adım zeka işim oyun projesi kapsamında okulumuzda Reversi yarışması düzenlendi.

Ara

Milli eğitim bakanlığı tarafından gerçekleştirilen "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında kasım ayı etkinliği olan "Sözlük Özgürlüktür" sözlük tasarım yarışması düzenlendi.

Ara

Yıldız Kız voleybol takımımız Vakfıkebir ilçe spor salonunda gerçekleşen turnuvada 2. oldu.

Kas

Okulumuz 8-A ve 8-B sınıfı öğrencilerimiz ilimizde bulunan ve LGS sınav puanı ile öğrenci alan liseleri ziyaret etti.

Kas

Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ölüm yıldönümü vesilesiyle okulumuz bahçesinde anma programı düzenlendi.