TRABZON / VAKFIKEBİR - Yalıköy Ortaokulu

Kas

Resimler:

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıldönümü nedeniyle düzenlenen turnuvada okulumuz ilçe birincisi olmuştur.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Yalıköy İlkokulu / Ortaokulu “Okul Aile Birliği Genel Kurul” toplantısı, 28/10/2023 Cumartesi günü saat 10:00’da  okulumuz zemin kat salonunda gerçekleştirelcektir.

Ekm

13 Ekim günü "Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü" kapsamında, geleceğimizi şekillendirecek olan öğrencilerimizi bilinçlendirmek için Afet Hazırlık Kulübü tarafından  "Deprem Tatbikatı" yapılmış, okul içi etkinliklerle afet konusunda farkındalık yaratılmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı ve AB CodeWeek kod haftası kapsamında okulumuzda "Yalıköy 100. Yıl İçin Tasarlıyor" etkinliği düzenlenecektir.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 11 Eylül Pazartesi günü ilk zil sesi ile başladı.

LGS 3. DENEME SINAVI ANALİZİ YAPILDI.